Proti koncu avgusta se je na Instagramu in potem še na Facebooku začela predstavitev še enega izdelka za pse. “Pa ne že spet,” sem si rekla. 
Ker pa smo ljudje po naravi  ‘firbčni’, sem tudi to novo zadevo pogledala.

Pogledala enkrat, dvakrat in si rekla KONČNO. Končno je na tržišče prišel izdelek, ki je resnično v POMOČ nam, pasjim ljubiteljem. Po drugi strani sem razmišljala: “Hmmm, bodo vsi to tako razumeli kot razumem jaz? Je letni čas pravi za lansiranje takšnega produkta?”

Je! Vam povem zakaj? Ker vsakdo potrebuje nekaj časa, da novitete ponotranji. Še posebno nekaj takšnega kot je PASJA URA https://pasjaura.si/.
Pasja ura je izdelek, ki vas bo v ključnih momentih, ki so nepredvidljive narave, lahko rešila razbitega okna in policije. Obtoževanja in grdega ogovarjanja.


V 32 letih odkar imam pse, sem jih pustila verjetno vsega skupaj 10x v avtu. Takrat ni bilo FB, fotoaparata na telefonu, tega, da bi nekdo v treh sekundah objavil, kako sem psa pustila v avtu.
Da tudi takoj razjasnim – nikoli na soncu!!!

Še enkrat ponavljam: lajf je nepredvidljiv in nikoli ne moreš za 15 let naprej govoriti: “Jaz psa NIKOLI ne bom pustil v avtu.” Saj poznate pregovor, da se zarečenega kruha največ poje.
Prodajalcev pasjih artiklov je malo morje. Iščejo ambasadorje, da jih promovirajo naprej. No, to nisem jaz. Tisto, kar Aja potrebuje, kupim. Največ stvari ne gre “v štric” z mojimi vrednotami in pasjo naravo, enostavno ne gre.
Pri pasji uri pa sem bila jaz tista, ki sem pisala na info mail www.pasjaura.si ter se o Pasji uri bolj pozanimala.

V celotni produkciji vidim mojo vizijo, moje vrednote in vidim OZAVEŠČANJE LJUDI.
Ker nihče nima 10 minut na dan za branje pametnih člankov, bom kratka.

Lično pripravljena Pasja ura, na kateri piše, za kaj vse je skrbnik poskrbel, plus še okvirček za telefonsko številko. Najbolj pomembna stvar pa je premikajoči se urni števnik, s katerim označite VAŠ PRIHOD nazaj.

Pasje ure pa ne potrebujete samo poleti. Tudi pozimi jo. Temperatura v avtu se hitro ohladi, ko se motor ugasne in gretje izklopi. Ne, v vseh letnih časih vam bo PASJA URA prišla prav. Za ceno 9,90€. Je to drago? Ne ni! V primerjavi z javnim nastopom brez vašega dovoljenja.

Želiš Pasjo uro, potem klikni sem: NAKUP https://pasjaura.si/blagajna/

Pasja ura