LEGO SUPER MARIO Paznik Grad Dodatne Pustolovščina, Nastavite

Dobavljivost: Na zalogi

€99.45 €76.58

Opis izdelka

Dodaj razburljivo Trdnjava Warden pustolovščina na LEGO® Super Mario ™ Avanturo Starter Kit!Šel čez trave in premagal Koopa Troopa s skoki na katapult, nato skoči na platformo in dvig zastave.Skok nad lava in premagal Bob-omb.Iti navzdol po plovnih poteh, da delite vaše trumps z Piranha Rastlin.Vse 3 poti vodijo k POW Blok, tako da lahko odprete grad vrata in dobil zlato nagrado!

Otroci lahko dodate še eno razburljivo ravni Avanturo Starter Set z LEGO® Super Mario ™ Mario in tekmovati zoper svoje prijatelje s to Paznik Grad Dodatna Avanturo Set (71362).

Igralec mora izbrati, ali LEGO® Mario ™ (slika niso vključene) bo dosegla POW Blok po zmagi Bob-omb, Koopa Troopa ali Piranha Rastlin igrača številke in odprite grad vrata.

Doseči gradu in zaslužili digitalno zlato, LEGO® Mario ™ lahko uporabite catapult, skok nad lava narejen z opeko, ali korak nad "kamnov v vodo", in vsak sovražnik reagira na različne načine, ko sreča in porazov.

To lahko ustvarjalni, zbirateljske 468-kos LEGO® playset je zabava za rojstni dan ali Božično darilo, da otroci starosti 8 in največ lahko dodate na Avanturo Starter Set (71360) z Mario in jih spodbujati, da bi svoje edinstvene ravni.

V svoji osnovni obliki, ta modul je 18,5 cm visoko, 38 cm širok in 32 cm globoko, in lahko rekonstruirali in v kombinaciji z Starter Set in druge Dodatne Avanturo Nastavi na več različnih načinov.

Ni baterij, ki so potrebne za to playset nastavite, da zaživi tudi v kombinaciji z LEGO® Mario ™ slika iz Začetnik Skladbo.

Brezplačno LEGO® Super Mario ™ app; zagotavlja varno okolje za delitev stavbe navodila, igra ideje in zamisli.Ogledate si lahko seznam združljivih Android in iOS naprav na LEGO.com/devicecheck.

LEGO® Super Mario ™ igrača stavbe določa bi družina-ljubil znak, da v resničnem svetu.Modularni sistem omogoča oboževalcem, da razširite in remake, neomejeno ustvarjanje ovir za skupino tekmovanja ali samostojni igre.

Ni potrebe, moč Super Zvezda namestite in odstranite LEGO® deli!Naše deli izpolnjujejo najvišje industrijske standarde, da se zagotovi usklajenost in kot nalašč, enostavno in trdno povezavo vsakič.

LEGO® opeka padla, zdrobljen, upognjene, ogrevan in analizirali zagotavlja, da se vsak LEGO set izpolnjuje najvišje globalne varnosti in standardov kakovosti.

Ta set vključuje Digitalni Stavbe Vodniki.To je enostavno slediti navodilom v mobilni napravi ali prenesete tiskanih stavbe priročnik PDF datoteke.Kliknite Stavbe Vodniki gumb na dnu te strani, da poiščete in prenesete priročniki.

Добавьте захватывающее приключение Trdnjava Warden в стартовый набор LEGO® Super Mario ™ Avanturo! Идите по траве и победите Koopa Troopa, прыгнув на катапульте, затем запрыгните на платформу и поднимите флаг. Перепрыгивайте через лаву и бейте Боб-омба. Спуститесь по водному пути, чтобы поделиться своими козырями с Растением Пиранья. Все 3 пути ведут к блоку для военнопленных, так что вы можете открыть ворота замка и получить золотую награду!

Otroci lahko dodate še eno razburljivo ravni za začetnike pustolovščina, nastavite z LEGO® Super Mario ™ Mario in tekmujejo s prijatelji, s tem dodatno niz Paznik Grad Avanture (71362).

Igralec mora izbrati, ali želite doseči LEGO® Mario ™ (akcijska figura, ki niso vključene) Blok za vojnih ujetnikov, ki jih premagal Bob-Omb, Coop Truplo ali Piranha rastlin figurice in odprite grad vrata.

Doseči gradu in zaslužili digitalno zlato, LEGO® Mario ™ lahko uporabite catapult, skok nad lava iz opeke, ali korak več "kamenje v vodo", in vsak sovražnik reagira drugače, ko se srečujejo in poraz.

Te ustvarjalne 468-kos LEGO® zbirateljske playset je zabava za rojstni dan ali Božično darilo, da otroci 8 let in starejši lahko dodate na Avanturo Starter Kit (71360) z Mario in jih spodbujati, da bi svoje edinstvene ravni.

V svoji osnovni obliki, ta modul je 18,5 cm visoko, 38 cm širok, in 32 cm globoko, in ga je mogoče rekonstruirati in v kombinaciji z starter kit in druga opcija avanturo kompleti na različne načine.

To playset ne potrebuje baterij in gre za življenje, ko seznanjene z LEGO® Mario ™ akcijska figura iz Začetnike skladbo.

Brezplačno LEGO® Super Mario ™ app; zagotavlja varno okolje za izmenjavo graditi navodila, igre, idej in spoznanj. Ogledate si lahko seznam združljivih Android in iOS naprav na LEGO.com/devicecheck.

LEGO® Super Mario ™ igrača določa prevoz vaš najljubši lik v resničnem svetu. Modularni sistem omogoča oboževalcem, da razširite in remake, ustvarite neomejeno število ovir, ki so za skupino tekmovanja ali igre brez povezave.

Brez Super moči je potrebne za namestitev in odstranjevanje LEGO® deli! Naše deli izpolnjujejo najvišje industrijske standarde, da se zagotovi doslednost in kot nalašč, enostavno in zanesljivo povezavo vsakič.

LEGO® opeke vrže, zdrobljen, upognjene, ogrevan, in analizirali za zagotovitev, da vsak LEGO set ustreza najvišji svetovni varnosti in standardov kakovosti.

Ta komplet vsebuje elektronskih gradnje priročniki. Sledite navodilom na mobilni napravi ali prenesete PDF datoteko z natisnjeno graditi vodnik. Kliknite Stavbe Vodniki gumb na dnu te strani, da poiščete in prenesete navodila.

  • Vrsta: Bloki
  • Blagovna Znamka: Peluş
  • Poreklo: TR(Izvora)
  • Certificiranje: CE
  • Številka Modela: 71362
  • CE: Certifikat
  • Spol: Unisex

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Podobni izdelki

Najboljši