500mm 330 mm 10pcs Aluminija, Varjenje, Elektrod Toka, Polnjena Nizke Temperature Mehko Žico klima Popravilo Varilne Palice

Dobavljivost: Na zalogi

€3.07 €2.00

Opis izdelka

Opis:

Primerni Za Vse Vrste Aluminijastih Popravila/Varjenje/trdo Spajkanje

To je nizko temperaturo aluminija žica, ki se lahko varjene skoraj vsa bela kovinski, vključno iz aluminija, Aluminijevih Zlitin, litega aluminija, cinkove zlitine, cink die casting, magnezijeve zlitine, baker svinec zlitine in kovine, podobne varjenje, tudi za resno korozijo ali razlitja nafte iz bele kovine, celo mislite, da Aluminij Zlitine ni popravilo lahko popravilo.

Primeren je predvsem za varjenje operater skupaj varjenje, le majhen grelne naprave, trdnost vara šiv po varjenju je na splošno višja od staršev kovinski moč, varjenje delovanje lahko razumemo.

Delovna temperatura: 380-420

Opis uporabe nizke temperature aluminija žica:

Prvi korak: s pomočjo fizikalnih čiščenje, brušenje površine.

Drugi korak: ogrevanje varjenje na površini navadnih kovin, dokler temperatura žice delovna temperatura od 380 -400°, tako da se lahko zanesete na toplotno prevodnost navadnih kovin, žica talilnega varjenja nastajanje, da se izognete požaru žice za plamensko, in samo takrat, ko površinska temperatura osnovnega materiala dovolj, žice, lahko tudi pretok in prodor na kovinskih kapilarno.

Tretji korak:

Pri popravilu relativno tanek aluminij, tako dolgo, kot je aluminij osnovni material se segreje na primerno temperaturo, in nato uporabite žice in nazaj trenja stopi v obliki varjenja kovinskih talilno varjenje žice krtačo, samo izpolnite nastanek zvara pri varjenju na.

Četrti korak:

Majhne koščke, ki so spojeni s propanom, in velik del se ogrevajo in varjene industrijski plin ali indukcijske grelne naprave, in naravno, hladno po varjenju.

Zadevah, ki potrebujejo pozornost:

Debelejši deli so segreje bolj problematično, zato je ključnega pomena, da uporabite razumnem vir toplote, tako dolgo, kot temperaturo površine osnovnega materiala je dosegel na žico.

Na delovna temperatura, varjenje se lahko izvaja, nevtralno plamensko varjenje se uporablja, ko oxyacetylene je zavarovano, vendar ne neposredno v ogenj, varjenje žice.

Uporablja vir toplote: lahko se uporablja v veliko različnih vrst virov toplote, kot so propan, oxyacetylene, itd.

Shranjevanje: v prezračen in suh prostor, ga lahko shranite v nedogled.

Delovanje pozornost do podrobnosti:

1, površina osnovnega materiala mora biti očistiti.Jasno in naprej varjenje

2, temperatura osnovnega materiala je 380/460 stopinj C in temperatura osnovnega materiala, je treba vzdrževati na 380/460 C med varjenja, in temperatura ne more biti nizka.

3 plamen, da gorijo varilne žice.Po temperaturi osnovnega materiala doseže 380/460, žice, ki bo seveda taline s toplotno prevodnost osnovnega materiala.

Package:

10pcs Tok Spajkanje Aluminija, Varjenje, Elektrod

62917 vroče prodaje

  • Certificiranje: NOBEN
  • Številka Modela: Spajkanje Aluminija Elektrode
  • Uporaba: Vse Vrste Spajkanje Aluminija/Popravila/Varjenje
  • Obratnih: NA
  • Dolžina: 500mm(19.68")
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Obratovalna Temperatura: /
  • Varjenje Trenutno: NA

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Podobni izdelki

Najboljši